Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Sandnes om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radiosandnes.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Veien er åpen igjen 28. januar 2023
  Politi og bilberging er ferdig på E39 sør for Kvadrat etter et trafikkuhell for rundt en time siden. Veien er nå åpnet igjen.
 • Trafikkuhell ved Kvadrat 28. januar 2023
  Det har vært et trafikkuhell på E39, like sør for kvadrat. En bil har kjørt ut av veien i sørgående felt. Ett felt er stengt, og det er veldig mye trafikk i området. Politiet hjelper til med dirigering av trafikk. Det er behov for bilberging.
 • 34 fartsbøter i Sandnes 26. januar 2023
  I 80-sonen på Riksvei 444 mot Stangeland i Sandnes har politiet bøtelagt 34 førere etter en laserkontroll i ettermiddag. Høyeste hastighet ble målt til 111 km/t.
 • Veien er åpen igjen 24. januar 2023
  De tre bilene som var involvert i et trafikkuhell på Øksnevad i Klepp tidligere i ettermiddag er nå er fjernet, og veien er åpnet igjen etter å ha vært stengt i rundt en time. Politiet er ferdig med etterforskning på stedet og oppretter sak med førerkort beslag på en fører.
 • Steinsprang på riksvei 13 23. januar 2023
  Vegtrafikksentralen skriver på Twitter at det har gått et steinsprang mellom Vindsvik og Nesvik i Hjelmeland. Entreprenør er på vei. – Kjør forsiktig, vær obs på steiner i vegbanen, skriver de.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?