Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Sandnes om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radiosandnes.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Ny rute mellom Stavanger og Bergen 1. juni 2023
  Det kommer en ny bussrute mellom Bergen og Stavanger, skriver Vy i en pressemelding. Fra mandag 5. juni utvider Vy express sitt rutenett med avganger mellom Oslo-Kristiansand-Sandnes-Stavanger-Haugesund-Bergen. Konsenet har i dag 21 ukentlige avganger mellom Stavanger og Oslo. Med dette får en også 26 avganger i retning Haugesund og Bergen.
 • Bil med stans på E39 1. juni 2023
  Vegtrafikksentralen melder om et kjøretøy som har stanset i veibanen i sørgående retning i Auglendshøydentunnelen i Stavanger. Bilister oppfordres til å være observante.
 • Bil har kjørt av veien på Sviland 1. juni 2023
  Politiet har fått melding om en bil som har kjørt av veien på Noredalsveien på Sviland. Det skal være en enslig bil med en person som er involvert. Personen er ikke fastklemt. Bilen står ikke til hinder for øvrig trafikk. Fører har blitt tilsett av helse på stedet. Det er ingen andre biler som skal […]
 • Sørlandsbanen stengt 31. mai 2023
  Sørlandsbanen er stengt mellom Egersund og Snartemo på grunn av branner ved sporet. Det melder Bane Nor på sine nettsider. Dette rammer togene mellom Stavanger og Egersund, og mellom Oslo og Stavanger.
 • Trafikkuhell i Klepp 30. mai 2023
  En bil skal ha kjørt i en lyktestolpe i Solavegen i Klepp kommune. Det skal tilsynelatende ikke være noen personskader, ifølge politiet. Ifølge en innringer til NRK Rogaland er det saktegående kø i området. Politiet er på stedet og foretar avhør. El-verket er på vei for å sjekke lyktestolpe.

Trafikkmeldingene er levert av NRK